Треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова сподели, че

...
Треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова сподели, че
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Надявам се грациите ни да са безгрешни на световното

Треньорът на българския отбор по художествена гимнастика Весела Димитрова показа, че лагерът на грациитени в японския град Мураяма е бил доста потребен.
 Какво коства да бъдеш на върха? Тайните на Дина и Арина Аверини
Димитрова приказва по време на гала в Пресклуб България, на която ансамбълът бе награден за тим номер 1 на България за юни, а тя - за треньор на месеца. 

Специалистката разкри, че преди международното състезание през септември месец, нашите девойки ще вземат участие на два шампионата от Чалъндж сериите в Минск и Казан.

Димитрова показа, че към този момент се шият новите трика за ансамбъла за шампионата на планетата, само че не пожела да издаде повече детайлности за тяхната визия.

" Представянето ни на Европейските игри беше положително, можем и по-добре. Дано да го покажем на Световното състезание. Имахме доста потребен лагер в Япония. Публиката там доста харесва девойките, доста бяха поласкани, че използваме японска музика за едно от съчетанията.

Направихме промени в съчетанието с пет топки, работим го, малко е тежичко, има добавени нови детайли. Предстоят ни в този момент две Чалъндж купи - в Минск и в Казан, по-късно Световното състезание. Работим доста съществено. Мисля, че девойките израстват с всяка една подготовка и са наясно какво би трябвало да създадат. Новите трика към този момент са съвсем подготвени, ще ги видите на Световното състезание. Ще бъдат красиви. Това е, което мога да кажа.

Сигурна съм, че на Световното състезание всичко ще е наред от позиция на съдийството. Само се надявам девойките да играят без неточност. Конкуренцията е меко казано жестока, единствено три тима имаме квоти за Олимпиадата – ние, Русия и Италия. Всички останали ще се борят за квоти и по тази причина борбата на шампионата в Баку ще е доста тежка ", сподели Димитрова.

На въпрос за формата на девойките, капитанът Симона Дянкова разяснява:

" Колкото до храненето, ние имаме специфичен кетъринг, всички сме много суетни, сами направляваме килограмите си, гледаме да изглеждаме добре на килима.

Имаме специфичен диетолог, който дефинира менюто. Д-р Мариела Сиракова изготвя менюто ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР